Laddar...

ÄR DU REDO

Ray Matson är inte vilken underhållare som helst. Med sin djupa röst, fantastiska närvaro på scenen, publikkontakt, humor och värme kombinerat med magiska effekter som mentalism, tankeläsning, påverkan, hypnos och en skvätt klassiskt trolleri lämnar han ingen oberörd. Det blir helt enkelt en upplevelse man minns länge!

Sätt fart på ditt event

En viktig del i ett bra event är att ge deltagarna en minnesvärd upplevelse. Ray Matson levererar en show som inte lämnar någon oberörd. Innehållet kan anpassas till företaget eller tillfället. Ray fungerar även som konferencier och moderator.
- Kundevent
- Kick-Off
- Mässa
- Invigning
- etc

När du lanserar något nytt

Lyft din produktlansering med en skräddarsydd föreställning som involverar produkten, företaget och publiken. Vill du att din lansering ska bli ihågkommen lång tid efteråt så har vi idéerna. Några exempel på lanseringar som Ray med team har medverkat i:
- Klädkollektion
- Bilar
- Motorcyklar
- Företagslansering
- etc

Utveckla kunder och medarbetare

Ray föreläser om retorik, kommunikation och mänskligt beteende. Allt tillsammans med mycket humor och med en del psykologiska illusioner invävt i fakta. Alla som interagerar med människor på något sätt har nytta av det som Ray förmedlar. Utveckla din personal eller dina kunder (eller varför inte både och).
Som talare bokas Ray via Lära för Livet. Se längre ned på sidan för kontaktinformation.

Det finns vissa personer som föds med en förmåga att veta vad andra människor tänker, som långt i förväg vet vilka beslut som kommer att tas, som med lätthet kan obemärkt styra andras vilja, som kan förutsäga framtida händelser och dessutom bryta mot fysiska lagar.

Ray Matson verkar vara en sådan person. När han visar en rad oförklarliga förmågor så är det lätt att börja tvivla på verkligheten - eller är allt bara en bluff? Det är upp till dig att avgöra!

Hursomhelst, Ray vrider och vänder på din verklighet. Ge honom ett varmt välkomnande in (i din hjärna)!

" En av våra viktigaste lanseringar för en tid framöver, Mercedes C Klass kombi. Vi behövde göra något som stack ut och som fick folk att med ett leende, skratt och känslan av Hur gick det där till, att komma ihåg kvällen. Vi lyckades och detta med hjälp av flera men allra främst, Ray Matson. Proffsigt och helt igenom perfekt show till vårt arrangemang. Stort tack för hjälpen"
Johan Frisk, försäljningschef på Småländska Bil

"Otroligt proffsigt!"
Andreas Ravelli

"Vår kund var ute efter en annorlunda upplevelse för sina ca 100 återförsäljare och tyckte det gått slentrian i deras årliga sammankomster. Valet föll på Ray Matson och hans mentalist-show. Vi kan konstatera att vi valde rätt. En mer förstummad och överraskad publik är svår att hitta. Hela kvällen fortsatte snacket om showen och folk klurade på hur det hela egentligen hängde ihop. Vår kund var otroligt nöjd med kvällen som helhet men framförallt med föreställningen som var både annorlunda, tänkvärd och nydanande. Vi kommer helt säkert att anlita Ray Matson många gånger i liknande uppdrag"
Lars Håkansson, Projektledare, icmedia.se AB