Bokmässan  är en av många roliga saker som händer i höst, inte minst eftersom vi själva har startat ett litet förlag som i år kommer att ge ut två titlar. I torsdags lastade vi in packning, tre hundar och tre människor i vår lilla Fiat och rullade upp mot Göteborg för att träffa gamla och nya vänner, knyta affärskontakter och montermingla på kvällen.

Författardelen i kreativa familjen Matson består av Malin och Xandra. Malin skriver barnböcker och Xandra skriver romaner och illustrerar barnböckerna.

Att känna och bläddra är viktigt

På väg till kvällsminglet som innebär att man vandrar runt till de olika montrarna, dricker vin och äter snacks samtidigt som man skakar hand med kända och okända så länge man orkar eller senast till klockan 21 (vilket som kommer först).

Och så rundar vi av med en sen matbit på Heaven 23 med en fantastisk utsikt över Göteborg.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*