Det är ganska sjukt att tänka på att det var över 40 år sedan jag gjorde mitt första radioprogram. Det var på Radio Kronoberg på den gamla lokalradions tid. Sedan har det liksom bara rullat på med prat i P4 lokalt, P4 riks, P3, gamla HIT FM osv.

Nu, drygt 40 år senare, så står man fortfarande och sätter intro på låtar. Men tiderna förändras. Det som inte gick att göra för några år sedan är med ny teknik enkelt. Idag kan vi från vår studio i centrala Växjö leverera radio till en mängd olika stationer, till och med sådana som inte hörs i Växjö.

Så en normal vecka, dvs måndag till fredag, så hörs jag på förmiddagarna på Radio Treby över delar av Västra Götaland (Skara, Vara, Tidaholm, Mariestad med flera). Eftermiddagarna tillbringas på Gold FM tillsammans med min andra hälft och programledare Malin.

När helgen kommer så kör det ihop sig en liten aning. Direkt efter att vi avslutat sändningen på Gold FM kl 18 så går jag igång på Vinyl FM över Stockholm och kör partykväll.

Lördag morgon kickar sändningarna igång klockan 08.00 på Rockklassiker över nästan hela landet. Sedan klockan 18 så är det dags för partykväll på Vinyl FM i Stockholm.

Söndag, upp med tuppen och Rockklassiker från klockan 08.00 igen. Sedan Gold FM på eftermiddagen

Sedan börjar det om igen på måndagen. Däremellan hinner jag hoppa in på extrapass på Mix Megapol både i rikssändningarna och i de lokala över Göteborg.

Hur undrar en del? Ny teknik och så får man jobba in lunchen ibland…. ?

Share: