Äntligen har temperaturen stigit till en nivå där golfklubborna kan plockas ut igen. Vi var inte direkt inte ensamma om den idén och att hitta en passande bokningsbar tid på Växjö GK under påskhelgen visade sig vara svårt. Så istället blev det säsongspremiär på korthålsbanan tillsammans med familjens yngsta spelare, My och Hugo.

Glas Påsk från banan på Växjö GK!

Golf är den mest underliga sport som jag någonsin ägnat mig åt. Ena dagen går det mesta åt skogen. (bokstavligt talat) och ändå så måste man ut dagen efter för att försöka på nytt. Det här hade i alla andra aktiviteter inneburit att jag omedelbums lagt av och börjat med något annat istället. Men så är det inte med golf.

Det sägs ju att golf är ett sällskapsspel men det vete fan. Vi var mer två förvirrade vuxna i varsin skogsdunge, inte i sällskap…

Skämt åsido, det gick så pass bra som man kan förvänta sig efter ett vinteruppehåll.

För den yngre generationen, som i det fallet är barnbarn, så gick det bra som tusan. Jag bjuder på två bilder på kommande storstjärnor och naturligtvis, våra pensionsförsäkringar 🙂

Hugo visar var skåpet ska stå.
Lilla My har bollen på väg mot green.

Hursomhelst, nu är säsongen igång och jag planerar att ta fram ett rörlighets- och styrketräningsprogram som är inriktat på golfare som passerat 50. Det dyker upp lite senare i vår här på bloggen. Är du nyfiken att veta mer lite tidigare så hör av dig!

Och ett så grymt skönt väder.
Alla ägg i samma korg, typ.
Share: