”MOTIVERANDE OCH INSPIRERANDE!”

Magic of the Mind är en föreläsningsshow, dvs en kombination mellan underhållning och föreläsning.. Ray Matson levererar användbara verktyg varvat med humor och häpnadsväckande psykologiska illusioner. Ett möte man kommer ihåg länge och som alltid får höga betyg från åhörarna.

I Magic of the Mind utgår Ray ifrån att det faktum att det vi tänker och säger till oss själva i olika situationer och utmaningar försöker hjärnan att omsätta till verklighet, oavsett om det är positivt eller negativt. Kunskapen omsätts till olika situationer i både privat- och arbetsliv och ger åhöraren och användbara värdefulla verktyg, bland annat för förändring och utveckling, för att påverka utgången i olika situationer, för att bli mer produktiv och hantera stress. 

Ray visar också hur han med häpnadsväckande enkelhet kan läsa deltagarnas tankar, styra beslut och stjäla hemliga uppgifter direkt ur hjärnan.

Magic of the Mind är en föreläsningsshow som publiken pratar om länge efteråt.

Ray levererar i format från 30 minuters keynote speaking till 2 timmar föreläsning och innehållet kan delvis anpassas till ämnet för dagen.

Tillgängliga dagar vintern 2018 – 2019 försvinner snabbt. Boka nu! Kontakta oss för mer information.

RECENSIONER.

”Tack för en inspirerande föreläsning, det gav oss en bra avslutning med en stor portion skratt och roliga verktyg att ta med oss.
Hela vår dag präglades av förändringar och kommunikation kring dessa så ditt innehåll med olika sätt av hur vi uttrycker oss och hur vi kan påverka passade mycket bra.
Igår tillbaka på kontoret mötes vi chefer av glädje och JAAAAAAAAAAA med händerna i luften!”

Med vänliga hälsningar
Linda, Monica, Helena, Joakim och Eva-Liz
Försäkringskassan, Malmö

”Hej Ray,
Stort tack till dig!! – alla här i gruppen kände att det gav en hel del att tänka på och det blev också en bra ”snackis” resten av dagen. Speciellt JA-tänket är bra – enkelt men bra och man behöver påminna sig om detta.

Vi kommer även att ta en uppföljning i gruppen på de här tankarna inom kort, så att det ”sätter sig” ordentligt.

Vi vill naturligtvis rekommendera dig å det varmaste.”

Med Vänliga Hälsningar
Jennie von Fielitz
Sales & Marketing Manager
Miclev AB

“Otroligt proffsigt och helt otroligt. Festen lyfte!”
Andreas Ravelli – Fotbollsikon/Ravelli AB

“Proffsigt och helt igenom perfekt show till vårt arrangemang.”
Johan Frisk ─ Mercedes / Småländska Bil

“Ray´s scenvana och sin förmåga att skapa kontakt med människor bidrog till en fantastiskt lyckad dag tillsammans med våra 350 gäster.”
Andreas Aspsäter – Coop Sverige AB